Susta 250
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges
Üdv Mindenkinek
Egy olyan kérdésem lenne, hogy.....20ampulla Sustát szeretnék nyomni, heti 2 alkalommal!
Ezzel még nincs is semmi probléma, azt is vágom ,hogy kúra után HCG-t szoktak a tesztoszteron szint vissza állítása miatt!
Viszont ami a kérdés lényege: Lehet rosszúl lettem informálva, de a proviron is jó lenne vissza állításra????
Lehet hülyeséget kérdezek, de inkább, minthogy valami baromságot csináljak!
A választ-válaszokat előre is köszönöm!
Magamról annyit, hogy 9 éve keményen edzek Natúrba folyamatosan és most nyúlnék először cucchoz!
Ebből gondolom kiderült, hogy nem alapszinten űzöm!?
Testzsír...szinte semmi!
Csakis a szálkás tömegnövelésre hajtok!
KÖSZI yappes
Kedves Erös Ádám: az oldalfrissítésnek hála ismét látom a csökkent készségű hozzászólásaitad, és ismét feltűnt, hogy elég sok minden jellemez téged, mint pest megyei suttyót...egyrészt hogy egyetlen egy mondatot sem tudsz végig írni káromkodás nélkül, másrészről látom még mindig próbálod kompenzálni a kispöcsöd, a capslock használatával. Ennek örülök!
Mint ahogy sok hozzáértő fórumozó tette, én is elhagyom ezt az oldalt, nem véletlen!
Rátokhagyom a sok szerencsétlen kezdő srácot, akik beleesnek a csapdátokba, veszik a drága szterkót, feljön a sok víz, sokat érnek vele.
Ráadásul mi az, hogy nem kell csökkenteni a kúra végefelé az adott szert? Mint suttyó gyerek, elég volt belőled, azt a 2ampulla pénzt is megpróbálod behúzni a srácoktól, akik persze nem csökkentenek, mert oda vannak a te hozzáértésedért! Kúra után összeszakadnak, lemegy a sok víz, és ismételten hozzátok fordulnak, mint nagy szteroidgurukhoz.
Járt ezen az oldalon nem 1 profi és félprofi testépítő is, ők próbáltak tieteket felvilágosítani, de ti a saját tapasztalatok alapján mentek, OKÉ!
Akkor csináld úgy, ahogy akarod, felnőtt ember vagy, szavaidnak súlya és értéke van (jah nem, értéke a tiednek nincs) nehogy kipróbálj másik verziót, esetleg véletlen jobb lenne....Kúra alatt és után sem kell hcg? honnan jöttél? el sem hiszem h Pestmegyei vagy! (igen igen most az jön h nem vagy az, hát nem hát;) )
Nagyon nem akarok sokat írni, nem érdemled meg, egyedül a srácokat sajnálom, akiket szédítessz, haverjaiddal együtt, a profi Viktort is beleértve.
Válaszodat nem fogom már látni, reagálni sem fogok rá, így inkább ne vesztegesd a drága idődet, ne írj vissza, ezt most le kell nyelned, de mint gyakorlott felszopó, gondolom ez neked problémát nem jelenthet.
Jah és a capslockot jó lenne végre kikapcsolnod (bár belőled kinézem, hogy mindvégig nyomva tartod a shiftet), nem tudom mikor fogsz rájönni, hogy a kisfütyit sosem fogja kompenzálni a NAGYBETŰ és a KÁROMKODÁS!!!!!!
Sok baromságot összehordtál amit olyan jól adtál elő, hogy sokan elhitték, mint ahogy azt is, hogy a stanát nem hamisítják mert a metha ugyan abban az árkategóriában mozog....de ezekbe ne menjünk bele, idővel minden itt lévő kezdő koxoló rá fog jönni, hogy mogfogalmazhatatlanul nagy barom vagy!!!!!!!
(a szar az egészben az, hogy a viktort már több éve ócsárólják, de mindig jönnek újabb és újabb kuncsaftok akik akaratlanul is idetalálnak, de rá félévre kiröhögnek titeket...csak 1x kell, hogy normális szert toljanak...EZÚTON Kérek mindenkit, hogy ne csak a Viktortól vásároljon, találjon mást!)
Üdv.
(ui: Gabesz, üdvözlöm a kislányaid)
ÉRTEM AKKOR BOCSÁNAT, DE A SUSIRA EZÉRT IRTA ÁDÁM MEG ÉN HOGY NEM KELL CSÖKENTENI AZ ADAGOKAT MERT CSÖKEN FOJAMATOSAN MAGÁTOL ÉS AMI A LÉNYEG HOGY NEM HIRTELEN HANEM FOKOZATOSSAN.
pont azért írtam hogy sok mert az utolsó szúrás után 6héttel még mindig 15ször nagyobb a tesztó mint a normál lenne. én ezt sokaltam.
NEM TUL SOK???? TUDOD TE MENNYI TESZTOT TERMEL A SZERVEZETED ALAPBOL??? SZENTEM NEM, ELÁRULOM 4-10 mg tesztoszteront , akkor a 150 kevés????
SZERINTEM ELÖBB SOKKAL JOBBAN JÁRJ UTÁNA A SZTEROIDOKNAK KEZD AZ ALAPOKNÁL ÉS AKKOR TISZTÁBBAN FOGOD LÁTNI ÉS UTÁNA KÉRDEZZ MINKET, NEM PISZKÁLODÁSKÉPP MONDOM CSAK NEKED AKAROK SEGITENI.
A DANÁHOZ NEHASONLICCSAD AZ TELJESSEN MÁS.
""INJ. UTÁN 6 HÉTTEL MÉG MINDIG VAN 125 MG TESZOSZTERON A SZERVEZETBEN""
nem túl sok az a koncentráció? ugyanis a szemes dana kúra közepén 40mg-t tolunk akkor ez ahhoz képest...
KÖSZI ÁDÁM A MEGERÖSITÉST.
BUÉK
GABESZ SZERINTEM HAGYJUK HOGY SZEGÉNY YAPPES HAD BOHÓCKODJON A KIS CSÖKKENTÖS PRODUKCIÓJÁVAL MI TUDJUK HOGY ENNEK NINCS ÉRTELME MERT A HOSSZU HATÁSU TESTO KÉSZITMÉNYEKNEK PL. SUSTANON, TESTO ENANTAT, TESTO CYPIONAT,TESTO DECANOAT STB. EZEK FELEZÉSI IDEJE PONTOSAN 2 HÉT AMI UGYE AZT JELENTI HOGY HA AZ UTOLSO HÉTEN BENYOMSZ 1000 MG -OT AKKOR 2 HÉT MULVA MÉG MINDIG LESZ BENNED 500 MG ( MIVEL 2 HÉT ALATT LEFELEZÖDIK ) UJABB 2 HÉT MULVA 250 MG UJABB 2 HÉT UTÁN 125 MG STB.TEHÁT AZ UTOLSO INJ. UTÁN 6 HÉTTEL MÉG MINDIG VAN 125 MG TESZOSZTERON A SZERVEZETBEN ....MI EZ HA NEM NAGYON LASSU HORMONSZINT CSÖKKENÉS?????? KELL VALAKINEK ENNÉL LASSUBB?????? MINEK??????? ENNYIT TUD YAPPES.... AMI NEM BAJ HOGY LÁTHATÓAN NEM ÉRT HOZZÁ AZ MÁR NAGYOBB BAJ HOGY OSZTJA ITT AZ ÉSZT INDOKOLATLANUL .... ILYEN ALAPON A NAGYMUTEROM IS IROGATHATNA IDE OKOS TANÁCSOKAT OSZTOGATVA A SZTEROIDHASZNÁLATROL, ÉS AKKOR MÉG Ö IRJA HOGY VICC AMI ITT MEGY...HIHETETLEN!!!!
FIGYI YAPES ÉN MÁR CSINÁLTAM EGY PÁR SUSI KURÁT ÉS MINDIG IGY ÉS SOHA SEMMI GOND NEM VOLT!! NEM IRHATOK MÁST MINT AMIT TAPASZTALTAM, A SZEMESEKNÉL MÜKÖDIK EZ A CSÖKENTÉS A SZURISOK MÁSKÉPP MÜKÖDNEK, SÖÖT NEM HOGY CSÖKENTENI DE NÖVELNI SZOKTAM AZ ADAGOKAT AZ UCCSO 3-OM HÉTBEN, MERT ESZT IGY KELL!
BUÉK
A LEVEZETÉSNÉL A SZEMESEKNÉL IGEN OTT KELL A LEVEZETÉS KIVÉVE A HCG-NÉL MERT OTT UGYE ELVILEG 3-OM HÉT 1-1 SZURI, A ZITÁNAL LEHET UGY HOGY 20 NAPIG 2-SZER 1 ÉS UTÁNA 6-10 NAPIG NAPI 1.
Gabesz!
Mi az h nincs olyan, hogy csökkenteni az adagot?
Te heti 750mgnál abbahagyod a kúrát? (ha igen: GRAT, ha nem: BOCS)
[VICC ami itt megy, most már komolyan...]
BUÉK!
milyen levezetést javasolsz az utolsó szuri után 3 héttel.?
BAMEG, NA A SUSTA UGY MÜKÖDIK HOGY, ELKEZDED A KURÁT A SUSTA FOKOZATOSSAN KEZD MAJD HATNI! TÉNYLEGESSEN 2-3 HÉT MULVA FEJTI KI HATÁSÁT! UCCSO SZURI UTÁN 3-OM HÉTTEL KELL A LEVEZETÉS MERT ADIG AKTIV A SZER, ÉS FOKOZATOSSAN ÜRÜL KI!! IJEN NINCS HOGY CSÖKENTENI AZ ADAGOKAT EZ NEM IGY MÜKÖDIK.
csak mert yappes azt írta nekem hogy:
"A felvezetést ki lehet hagyni, igazából a felvezetés csak arra jó, hogy ne dobjon meg annyira hirtelen, így a bőröd nem reped szét, plussz a szervezeted felkészíted a tényleges adagolásra (sokk).
A LEVEZETÉS viszont annál fontosabb! Ott KÖTELEZŐ hétről-hétre csökkenteni az adott mennyiséget!!!!!!!!!!!!!!!! (így tudod minimalizálni a kúra utáni izomvesztést és még pár mellékhatást....)"
Most akkor nem értem ez lenne az első szuris kúrám és jól akarom csinálni.
NEM NINCS EZEKNÉL NINCS IJEN! 1ML 250MG ENNYI KELL EZ IGY VAN KITALÁLVA
már az első szurit 250mg al kezded? nincs felvezetés ?mit tom én elsőnek 150mg utána 200mg majd 250mg......?
CSAO. HA CSAK SUSI KURA AKKOR UGY AHOGY MINDIG IS SZOKTAM.
HETI 750MG-TEHÁT 3-OM SZURI 10-12 HÉTIG-DE BELE LEHET VENNI DECABOL 250-ET ABBOL HETI 500MG TEHÁT 2 Ö SZURI SUSTÁVAL EGYBE SZIVVA, HÉTFÖ DECA-SUSI, SZERDA SUSI, PÉNTEK DECA-SUSI, MELLÉ LEHET DE NEM MUSZÁJ PROVIRONT NAPI 1-ET AZ ELEJÉTÖL FOGVA.
LEVEZETÉSNEK ZITAZONIUM 20-25 NAPIG NAPI 2-SZER 1 REGGEL ESTE.
GABESZ hogyan építenél fel egy susta kúrát?
Hány szúrás és milyen adagokban a fel ill. levezetés?
utána elég a zita?
XMEN NEM AKARTAM AGRESSZIV LENNI BOCS HA ANNAK LÁTSZOTTAM ÉN CSAK SEGITENI AKARTAM MIVEL FELTÉTELEZEM HOGY KICSIT TAPASZTALTABB VAGYOK EBBEN A MÜFAJBAN DE HA NEKED MÜKÖDNEK EZEK AZ OVODÁS DÓZISOK ÉN CSAK ÖRÜLÖK NEKI TOVÁBBI SOK SIKERT!!! ÉS BOLDOG UJ ÉVET
Ádám,némi agressziót vélek felfedezni a megfogalmazásaidban; véleményem szerint ez a fórum vélemények, tapasztalatok 'baráti' megosztásáról szól egy közös cél érdekében.
Továbbá, úgy gondolom, hogy egy 70kilós szervezetnek nem kell akkora dózis mint egy 120 kilósnak.
A kis adagos kúráimmal maradandó 14kg jött fel....
Tapasztalatom: a lapharmás methandienont az én érzékenyebb gyomrom nem jól tolerálta nagyon savasodtam, nem emésztettem; vettem genesisest és a panasz majdhogynem meg is szünt.
ami még kilátásban van az balkan,genshi,kalpa
Sziasztok,
A Genesis Testosterone Compound az milyen, megéri? Vagy inkább másikat használni.. biztos ami biztos
XMEN HA ENNYIRE AGGODSZ A MÁJAD MIATT (SZTEM TELJESEN FELESLEGESEN) AKKOR CSINÁLD UGY HOGY 10 HÉTIG HETI 750 MG SUSTANON MELLÉ NAPI 30 MG DANABOL 3 X 10 MG FELOSZTÁSBAN UTÁNA ZITA. EZ ANNYIRA CSEKÉLY DÓZIS HOGY GARANTÁLTAN NEM LESZ SEMMI BAJA A MÁJADNAK HIDD EL A SUSTA MEG EGYÁLTALÁN NEM BASZTATJA A MÁJAD SEMILYEN MÉRTÉKBEN ÉRTSE MÁR MEG MINDENKI SOKADSZOR IROM HOGY NEM KELL EZT A KURVA MÁJTOXICITÁS DOLGOT ENNYIRE TULAGGÓDNI!!!!!!!!!! NEKEM VOLT OLYAN HOGY 8 HETE SZEDTEM NAPI 50 MG ZÖLD DANABOLT AMIKOR ELMENTEM TELJES LABORVIZSGÁLATRA CSAK UGY MERT UNATKOZTAM MEG HAVEROM A DOKI IS ÉS A VÉRKÉPEM MIKOR MEGLÁTTAM MÉG ÉN IS MEGLEPÖDTEM MERT NAGYON MINIMÁLIS VOLT A MÁJENZIM ÉRTÉKEK EMELKEDÉSE AZT MONDTA A DOKI HOGY EZ MÉG SIMÁN BELEFÉR PEDIG AKKORIBAN MÉG HETI 2 X SÖRÖZTEM IS A DANA MELLÉ BIZTOS AMI BIZTOS....AZONKIVÜL ÉS EZT IS SOKADSZORRA IROM HOGY NEM ISMEREK OLYAN EMBERT AKINEK BESZART VOLNA A MÁJA A SZTEROIDOKTOL PEDIG SOK MASSZIVAN KOKSZOLÓ HAVEROM VAN ÉS ÖK SEM ISMERNEK ILYEN TESTÉPITÖKET . MÉG A PROFI TESTÉPITÉS VILÁGÁBAN IS RITKÁN FORDUL ELÖ HOGY VALAKINEK SZARAKODNI KEZD A MÁJA PEDIG A PROFIK AZTÁN KOKSZOLNAK RENDESEN ÉVTIZEDEKEN KERESZTÜL... SZOVAL NEM KELL FOSNI. EZ A MINIMAISTA HOZZÁÁLLÁS MEG VÉGKÉPP BAROMSÁG MERT HA FELEANNYI CUCCOT HASZNÁLSZ MINT KÉNE, MONDVÁN HOGY ÉN OVATOS MEG OKOS VAGYOK ÉS IGY NEM LESZ BAJOM AKKOR ELMONDOM MI FOG TÖRTÉNNI : AZ HOGY NEM FOG HATNI A CUCC, KIBASZTÁL EGY CSOMÓ PÉNZT AZ ABLAKON VISZONT A TESTO TERMELÉSED UGYANUGY LEÁLL,( MÁR NAPI 20 MG METHANDIENON IS GARANTÁLTAN LEÁLLITJA LEGKÉSÖBB A 4. HÉTRE ) MEG A TÖBBI MELLÉKHATÁS IS UGYANUGY KI FOG JÖNNI MINTHA NORMÁLIS DÓZIST HASZNÁLTÁL VOLNA CSAK POZITIV TEHÁT ANABOLIKUS HATÁSA NEM LESZ A KURÁNAK, MAGYARUL RENDESEN ELBALFASZOSKODSZ EGY KURÁT....REMÉLEM MINDENKI MEGÉRTETT AKI NEM ANNAK SOK SZERENCSÉT A MINIMALISTA SZTEROID " KÚRÁJÁHOZ" ÉS TOVÁBBI KELLEMES AGGÓDÁST A KIS MÁJACSKÁJA MIATT...
nyugi ádám ezt még én sem vettem igzán komoly csak ugy megkérteztem hogy ez miféle oldal lehet .
Ami a másik kérdésemet illeti azt nagyon is komolyan kérdeztem hogy "A susta is károítja a májat valamilyen szinten?-de gondolom nem annyira mint a tabis methandienon"
A sustánál az ajánott adagok 250-1000mg -ig vannak.
Én minimalita ember vagyok vagyis a piramisom csúcsán 250-nél többet nem akarok szúrni.
Hisz nevesebb testépítők is 15-20 mg methával is szép eredményeket érnek el.
5. metha kúra után /a megfelelő pihenőidők betertásával persze" a vérvizsgálati eredményem az ALAT-GPT szintem 48 IU-s /0-40-ig normális/.
Az ALAT-GPT szint a májbetegségek esetén jelentősen megemelik nos ez nem jelentős emelkedés mert az orvos sem írt rá semmit de tény hogy van valamiféle toxicitás.
Ezért kérdezem hogy ha átállok a szurisra így is lesznek májmérgező hatások kis adagnál is?
XMEN PROBÁLOM MEGÉRTENI HOGYAN GONDOLKODSZ DE NEM SIKERÜL!!!! EGYÁLTALÁN HOGY TALÁLSZ MEG ILYEN NÓNÉM OLDALAKAT???? HA EGYSZER TUDOD HOGY VIKTORNÁL MINDIG MINDEN FASZA AKKOR MI A KÉRDÉS??? VAGY TE ILYEN KIS MAZOHISTA KISÉRLETEZÖ KEDVÜ GYEREK VAGY??? SZERETSZ ARRA VÁRNI EGY SUSTANON INJEKCIO UTÁN HOGY HAT-E VAGY BEGYULLAD-E VAGY SZERETSZ A SEBÉSZHEZ JÁRKÁLNI HOGY KIVAGDALJA A SEGGEDBÖL A GENNYES TÁLYOGOKAT???? MERT HA IGEN AKKOR SZTEM MINDEN OLDALROL RENDELJ SZÉP SORBAN ÉS MAJD OSZD MEG VELÜNK A TAPASZTALATAIDAT... ÉN MINDENESETRE MARADOK ITT: WWW.ROIDSHOP.EU
Ezt az oldalt szerintem felejtsd el.:D Viktortól vegyél neki van referenciája, de ennek az oldalnak 0.
hy
susta 250-est rendelnék erről az oldalró tapasztalat?
http://sustanon.me/sustanon-rendeles
vagy a jó öreg viktor..
A susta is károítja a májat valamilyen szinten?-de gondolom nem annyira mint a tabis methandienon
NA LÁTOD EZT ELHISZEM!
NEKEM IS 2 KERESZTNEVEM VAN MINT VIKTORNAK CSAK ENGEM UGY HIVNAK ERÖS ÁDÁM ICA
-kevés
-kevés
Amúgy, főleg ha kezdő vagy elég az egy szúrós is.....
Kúra kiegészítése :
Két szúrósat és egy tabisat szeretnék. Viszont tanácstalan vagyok, kérem a segítségeteket !
- susta heti 1
- stanol napi 20 mg
- ?????
Köszönöm !
A SUSTA A BENNE LÉVÖ DECANOATTOL GYULLAD HA TÖBB VAN BENNE, AMUGY TELJESSEN EGYÉNFÜGÖ, NEKEM SPEC VOLT EGY SZÉRIA AMI PISZKOSUL GYULADT,DE VOLT AMI NEM
Rendben ezek szerint csak tévhit az egész..
Csak rengeteg ismerősöm panaszkodik erre aki sustát használ/használt...
A gyulladás nem a hatóanyagtól függ, hanem a sterilizáltságtól!
Ha a laborban nem megfelelő sterilizált környezetben dolgoznak, akkor valószínüleg az adott dolog gyulladni fog, de ez akkor is előfordulhat, ha te nem megfelelően fertőtlenítessz (ahova szúrsz alapos fertőtlenítés, steril ampulla tű minden alkalommal)
több helyen olvastam hogy a susta gyullad ez szerintetek kamu vagy reális dolog...
Testoplex 300ról írjatok már valami véleményt.. annyit tudok h a cég ami a dobozon van nem gyártja és soha nem is gyártotta , viszont
akárhonnan is van pozitiv visszajelzéseket kapok.. valaki tud róla valamit ?
Erről a Sustáról mi a véleményetek? http://www.roidshop.eu/?p=productsMore&iProduct=47&sName=SU-350
Jobb lehet mint a susta 250? Esetleg próbálta már valaki?
Iseeyou
Szerintem nagyon nehezen kapsz eredeti sustat most, ez vonatkozik a decadra is, helyedben nyomnam omnat v enantatot gelenikast abbol keves a hamis es az omna bevalt. A deca helyett meg nyomnek boldit tobb eselyed van h lesz benne hatoanyag mint a decadban hidd el....
Kitől lehet most eredetit venni?
decával kombinálnám 10 hétig
hali!
még nyáron csinátlam egy susta kurát 12 ampullával amolyan kezdö kura volt nolvával meg provival.
pakisztáni susta volt,nagyon bejött, eröben szépen dobott, tömegre is ott volt, szoval jo volt, viszont pár dolgon változtatnék,anno napi 2 provi ment asszem az elsö hét utántol nolvával 10mg, meg kura után 2 héttel nolva,
most viszont nolvát elhagynám, mert kipattogok töle, csak provi 2 héttöl napi 1-2, 16 susta, és clomid lenne a kura végén.
vélemény?
kedves KÉMIKUS 32!
rövideden tömören: sugárzik az értelmiség! (téma lezárva)
FÉLRE ÉRTETTÉL ÉN NEM A DANÁRA GONDOLTAM,HANEM A SZURISOKRA AM A DANÁT TÉLLEG SOKAN MONDJÁK HOGY JO. és közvetlen közelembe láttam a hatást ezért vagyok biztos benne hogy jo!!!
Gabesz, én nem foglalkozok ezzel a híres zöld danabollal, de annyit had mondjak, hogy methandrostenolone-tól soha nem fogsz 25 kg-ot hízni. Ott valami nem kóser. Illetve az, hogy több olyan emberrel állok kapcsolatba, akik közvetlen Magyarországra hozzák be a különböző dolgokat, és a "Cobra Labs"-ról vagy nem hallottak, vagy nem volt jó véleményük. Csak ennyit fűznék hozzá.
DRED.
ÉN KOMOJAN NEM ÉRTELEK ÉN MÁR EGY MONDHATOM HOGY 3 ÉVE!!!TÖLLE VESZEK ÉS SOHA SEMI PROBLÉMA NEM VOLT!!!DE KOMOJAN SZERINTED ÉN MITÖL HIZTAM 25KG-OT ÉS NYOMOK FEKVE 150KG-BA JA TUDOM BIZTOS MERT SZAR A CUMOJA,
DE MONDOM SZAROKKAL NEM FOGLALKOZIK!!!
üdv gabesz55
de nincs harag.
DRED
Nem értem miért fikázol vmit amit még nem is probáltál????
Édekes h sok forum számtalan topicjában mindenki kivétel nélkül piszkosul dicséri a zöld danabolt de neked pont van 2 haverod aki szedte és nem volt jó holott nem könnyü hozzájutni mert sokkal ritkább mint a kék amit bármelyik termben megvehetsz...ez kifejezetten hihetö sztori....
Töled és yappestöl is kérdezném h mi közötök van hozzá h hány topicba irom be ugyanazt a kérdést???
NEM KELL 2x-3x BEÍRNI 1 SZÖVEGET, RÁADÁSUL 2-3KÜLÖNBÖZŐ TOPICBA!
ígyis-úgyis megkapod a kérdésedre a választ!
Hali!
Van még vagy 40 topik, írd má be oda is, úgy jobb lenne. Köszi!
Egyébként eddig én sem tudtam semmit erről a "zöld" danabolról, de most két haver is szidja a cuccot, nekik semmit nem ért. De még a vérnyomásuk sem emelkedett meg tőle. Abba is hagyták, ment a wc-be... Visszatértek a kék szivecske Thai Body Researchos Danabolra. Az nekik bevállt. Nekem nem annyira, többet vártam tőle. De legalább az működött.
SZIASZTOK
Uj vok itt és szeretném megszerezni a debreceni zöld danabolos Viktornak a mélcimét mert nagyon jókat olvasok róla mindenhol aki tudja adja meg legyen olyan kedves!
elöre is nagyon köszönöm!!!
Sziasztok!
Első kúrámat tervezem már hetek óta...
Rengeteget olvastam már, most regeltem ide és felvázolom mire jutottam várva a hozzászólásokat.
Eddig kőkemény naturál testépítő életet éltem, azért a múlt idő mert a naturál többé nem lesz az a jelző amivel rám mutogatnak "látod ő naturál évek óta edz, tisztán étkezik és jobban néz ki mint a teremben a legtöbb ""nem naturál"" "
3 éve kezdtem el foglalkozni ezzel az Élettel, sajnos munkahely megszünések miatt ez idő alatt ki ki kellett hagynom 2-2 hónapot, de azért mindig újrakezdtem, teli erővel lelkesedéssel, motiváltsággal, és az eredmény mindig jött...
Nos méretek jelenleg:
91kg jelenleg 174cm magasságomhoz.... 74kg voltam mikor elkezdtem :) de voltam már creatin kúra után 101kg is...testzsír minimális, kockahas megvan, alkar eres mint állat, ez a rendszeres kardiónak l-karnitinnak és a megfelelő étrendnek köszönhetem, meg akőkemény edzéseknek, egyébként hízékony testalkatú vagyok
Kar: 43 Mell: 119 Derék: 80 vádli: 42 comb 60 és 70 között attól függ hol mérem :)
Fekvenyomás rúddal: 100kgba megy szabályosan a 6
fekvenyomás kézisulyzókkal (45kg a legnagyobb a teremben sajnos) ezekkel is a 6 szabályos
Bicepszezés kézikkel 22kg-sal 6
guggolás 100gm-mal 6 (DE én tényleg teljesen lemegyek míg érintem a hajlitommal a vádlimat)
lábtolás 200kg x 10
nyakbólnyomás 70kg x 6
tolóckodás saját suly és övön +26kg ezzel 6 szabályosan
húzockodás 10 db
evezés rúddal 100kg x 10
stb stb stb
a kaja:
reggel zabpehely + proteinturmix
majd 5 tojásfehérje + 2 sárgája omlett
majd 3szor csirkemell + rizs (fehér rizs edzés előtt és után) barna még délben
edzés előtt Hot Blood
után volumass 35 prof... + multi pro vitamincsomag + calc-mag.
ezután csirkemell+rizs
este 250g túró
NA ennyi lenne röviden, és elég jól nézek ki 91 kg-san 3 év összedzésmúlttal...
Az edzéstervemel nem fárasztalak titeket, mert nagyon változatos és elég brutálisak amolyan Branch Warren feelinges bodys vagyok csak persze kissebb :)
de szeretnék versenyezni még csak 25 vagyok, de biztos egzisztenciával bíró munkahelyem, életem van, anyagilag meg tudom tenni hogy VERSENYZŐ legyek...
kezdeném az első kúrámat: 250es sustával heti kétszer 8 héten át
miért? szemesek kilőve, egyértelmű...(számomra) enantat vizesít, propi minek ha ebben is van :) winstrol egyenlőre nem kell... egy kúrát akarok egy szerrel és meglátjuk mi lesz belőle...
mellette itt az első kérdés nolvadexből hogy és mennyit kellene az aromatizálást elkerülendő szedni?
majd a tűk... 22g , másél colossal beszúrni (mindig új tű, új fecskendő, tiszta sor...) asszem olvastam h kell felszivó tű is ez is mindig uj és itt ??? 25g? hány col????
!!!!!majd a hcg levezetésnek, na ezt fejtse nekem ki vki bővebben, mert tiszta sor h helyre kel állitanom a saát tesztotermelést de ez azért karcsú tudás még... !!!!
ebben kérnék még hozzászólást...
jah egyébként eddig táplálékkiegésztítőkkel edzettem és értem el eredményeket, 3 hónapos creatinkúrák majd termogenikus zsírégetők majd teszto stimulánsok Animal stack és mindig minden hónapban minden edzés után tömegnövelő, reggel tejsavó turmix, és 6000ft os multivitamin, tehát azt hiszem van egy "kis" alapom? szerintetek?
köszi előre is minden hozzászólást
üdv, Gordon
Deca-1700 ért??? RABLÁS!!! 1100 körül barátibb,nem? Miert akartok 10 ampullabol BMW-t venni? Tudod,lassan de biztosan!!! zajcsik34@freemail.hu Üdv.
az msn-em kg27@freemail.hu
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Friss hozzászólások
1 óra 8 perc
1 óra 50 perc
11 óra 12 perc
12 óra 12 másodperc
12 óra 22 perc
13 óra 5 perc
16 óra 32 perc
16 óra 33 perc
16 óra 37 perc