Susta 250

115 új válasz [Utolsó bejegyzés]
Bilko
A felhasználó offline. Utoljára ennyivel ezelőtt volt elérhető: 1 hét 5 nap. Offline
Gabesz55

nem, sustabolon 250 van ráírva még nem vettem meg csak tudni szerettem volna h találkoztál-e ilyennel mert az ára 15000 Ft és ha netán hamis vagy nem jo akk nem akarok feleslegesen pénzt kidobni

-.BodyBuilder.-
A felhasználó offline. Utoljára ennyivel ezelőtt volt elérhető: 9 óra 52 perc. Offline
:)

Hello

Gabesz55 kérdezem hogy te mikor kezdtél edzeni?

-.BodyBuilder.-
A felhasználó offline. Utoljára ennyivel ezelőtt volt elérhető: 9 óra 52 perc. Offline

Hello

Gabesz55 kérdezem hogy te mikor kezdtél edzeni?

gabesz55
A felhasználó offline. Utoljára ennyivel ezelőtt volt elérhető: 1 óra 21 perc. Offline
Bilko

szia.sustaject én ezzel találkoztam ez is 10ml-es ezt tudom hogy jo nem ez véletlenül?

gabesz

Bilko
A felhasználó offline. Utoljára ennyivel ezelőtt volt elérhető: 1 hét 5 nap. Offline
sustabolon 250

Szevasz Gabesz55 azt szeretném kérdezni h sustabolon 250-nel találkoztál már vagy hallottál róla? állítólag olyan mint a sustanon 250 csak 10 ml-es üvegbe

-.BodyBuilder.-
Hello

Na hello

nem ismerlek légyszi tudnál magadról képet küldeni?

kemény lehet aki már 9 éve gyúr.

most regiztem ésmég kezdő vagyok pár hete kezdtem el.

elég fiataon kezdem mert 13 éves vagyok és 16-18 éves koromra ki akarom gyúrni magam.

porokat meg szurit ne ajánj mert nem akarom megrövidíteni az életem.

te már aki már így 9 éve benne van ebben, tudsz tanácstot adni pl:.

-edzéstervek

-edzésmodok

stb

várom válaszod...

gabesz55
A felhasználó offline. Utoljára ennyivel ezelőtt volt elérhető: 1 óra 21 perc. Offline
D.Villa

kg27@freemail.hu-msn

gabesz

D.Villa
A felhasználó offline. Utoljára ennyivel ezelőtt volt elérhető: 6 hét 19 óra. Offline
....

Csáó!

Nem vágom ezt az oldalt, úgyhogy küldd el légyszi az msn címed!

Amugy mit lehet tudni erről a stanazolról? Mennyire káros, ilyesmi?

Köszi!

D.

gabesz55
D.Villa

csao.hát féltem hogy ezt mondod, a szuri sokkal jobb lett volna én ami tuti hogy jo de viszont anyira nem tömegesit inkább száraz izom lesz a stanazol.mondhatnám a danabolt is de én azt senkinek nem ajánlom mert az szo szerint szétcsesz mindent a stanazol 5mg-os 200db cakk pakk 10.000ft napi 4-et szedj 2ö-3-om napig, utána napi 6 tehát 3 szor 2-ö.beszerezni figyelj valahol kinn van az msn-em vegyél fel és akkor mondom honnan szerez.

gabesz

D.Villa
A felhasználó offline. Utoljára ennyivel ezelőtt volt elérhető: 6 hét 19 óra. Offline
kérdés

Szia Gabesz!

Hát inkább szemesre gondoltam, szúrni nem szeretnék!

Pontosan írd le nekem légyszi a nevét, hogy melyiket ajánlod!?

Illetve honnan tudnám beszerezni?

Köszi: v

stenoo
A felhasználó offline. Utoljára ennyivel ezelőtt volt elérhető: 6 hét 2 nap. Offline
ismétlés

Heló mindenkinek!

Az lenne a kérdésem hogy fekvenyomásnál a 8x5 ös szériaszámról

mi a véleményetek?

Meg fekvenyomás erőnövelésre mi a legjobb? Ha így váltogatom, hogy

egyik alkalommal 4x4 másik alkalommal meg 4x8? Mert nyomtam párszor ilyet

hogy 4X4 et és mintha lejebb ment volna az erő. amugy 60 kgos vagyok 77 tel

ment 4X4 és 85 volt a max, de most mintha egy kis erőszint esés lett volna,

lehet hogy néha vissza kell nyúlni a 4x8 hoz?

Előre is kösz!

kaattila
A felhasználó offline. Utoljára ennyivel ezelőtt volt elérhető: 2 hét 6 nap. Offline
Csáó gabesz!! Nem rég

Csáó gabesz!!

Nem rég reggeltem és még nem nagyon vágom hogy mennek itt a dolgok.

Segítséget szeretnék kérni tőled mert a fórumon olvasgattam és te látszol a leginkább hozzáértőnek és az olvasottak alapján legmegbízhatóbbnak is.

Szóval a problémám, hogy 20 éves vagyok 185cm magass és 68 kg (ami szerintem elég szánalmas :) ) . 2 és fél éve kezdtem el gyúrni amikor 60 kg voltam és az első másfél év alatt fehérjetur mixot, tömegnövelő turmixot és egyébb kiegészítőket szedtem napi 5-6 kajálással minden szabályt betertva és fel is jött 8 kg de azóta hiába nyomom, csak nagyobb adagban és edzek megfelelően, csak stagnálok 1 éve. Habár nem akartam szteroidokhoz nyúlni, mert sok ilyesztő dolgot hallottam és olvastam úgy látom nincs más út, mert máshogy nem valószínű hogy elérem a 78-80 kg-os célom.

Mit csináljak??? Mit tanácsolsz??? ( Milyen kúra, hogyan, menniy ideig, költségek, honnan stb.)

Ha tudsz segíteni akkor légyszíves írj le mindent részletesen. Más edzéssel, táplákozással kapcsolatos tanácsok is jöhetnek mert nem gondolom hogy mindent tudok 2 és fél év után és minden tanács ami tapasztaltabbaktól jön csak jó lehet. :-D

Várom mihamarabbi válaszod. ( Csináltam egy Segítség gabesz55 fórumot, ha lehet akk oda írd a válaszod, mert ott könnyebben megtalálom)

Előre is köszönöm.

Atesz

Krissz
A felhasználó offline. Utoljára ennyivel ezelőtt volt elérhető: 1 nap 19 óra. Offline
Gabesz

Ok!

Köszönöm ismét a segítséged Gabesz!

Mégvalami!

Megadnád azt az oldalcímet, amit a haveroddal vezettek?

gabesz55
Krissz

nolvadex böven elég 20-napig napi 2-ö reggel este.

gabesz

Krissz
A felhasználó offline. Utoljára ennyivel ezelőtt volt elérhető: 1 nap 19 óra. Offline
Gabesz

Ok!

Akkor ez a 10mles deca mellé, rendelek még 12db sustát!

Levezetésként rendeljek majd Nolvadexet vagy Proviront vagy Zitát vagy esetleg HCG???????

gabesz55
Krissz

oké,akk szerintem mindeféleképp vegyél sustát-vagy enantatot ugy kezd hogy hétfö teszto szerda 2ml deca péntek teszto vasárnap 2ml deca ennyit muszáj szurnod ha eredményt akarsz de ne parázz nem lessz semmi bajod én heti 5-öt szurtam 4 honapig most vezetem le.

gabesz

Krissz
Gabesz Mivel nem szeretném

Gabesz

Mivel nem szeretném magam heti 5x nyomni, mert a szervezetem egészségét is figyelemben szeretném tartani, ezért légyszives ajánlj nekem egy olyat, hogy most van nálam 1 10ml es deca, akkor mit vegyek még hozzá?

A másik 10 mlest még visszamondhatom, mert csak megrendeltem!

Szóval egy hatásos, de mégsem gyilkos kúrát szeretnék hétfőtől elkezdeni!

gabesz55
Krissz

Az ugy jo csak mindenképp mennyen mellé teszto de akk 2ml deca is jo sööt,ugy a legjobb.

gabesz

gabesz55
D.Villa

csao.én általába stanazolt szoktam erre ajánlani vagy a szuris változatát a winstrolt. vagy ami télleg bika a tenbolon abbol heti 2-öt kell szurni, de hu bazz az kemény az lekapja a zsirt és kurvára erös leszel meg vastagit izomra,nem tudom mire gondoltál amugy szuri vagy szemes,de akk kardiozz mellete.

gabesz

Krissz
Na akkor várj! Mi van akkor,

Na akkor várj!

Mi van akkor, ha csak egy 10ml set nyomok úgy, hogy hétfő 1mil deca, szerda egy susi, péntek ismét 1 ml deca?

gabesz55
Krissz

csao.akkor decabolt vettél nyilván,magába semmiképp ne használd mert magába nem nagyon jo sok melékhatás meg nagyon levert leszel, minimum heti 2-ö enantatot szurj mellé.

gabesz

D.Villa
kérdés?

Csáó Gabesz!Remélem jó helyre írtam, most regisztráltam még nem vágom!

Te vagy itt a legfelkészültebb, ugyhogy tőled kérdezem!

Van egy kis súlyfeleslegem, főleg has tájékon, szeretném ledolgozni,illetve egy kis tömeget magamra szedni, viszonylag gyorsan illetve látványosan is! Mit tudnál ajánlani, tanácsolni?

Várom a válszod!

Köszi!

Krissz
Gabesz!!!! Tudom, hogy adtál

Gabesz!!!!

Tudom, hogy adtál múltkor egy Susta és tesztó kúrát, de most csakazért is vettem inkább egy

2x 10ml-es Nandrolone Decanoate-ot!

Kérném a segítséged, hogy ezt, csak magában, nyomhatom-e heti 3x 1ml-enként!?

Vagy Te mit javasolsz?

Nyomjak mellé esetleg mást is vagy elég ez így vagy .............

Hallgtlak!

amerika
A felhasználó offline. Utoljára ennyivel ezelőtt volt elérhető: 1 hét 5 óra. Offline

Ok kösz haver!

gabesz55
amerika

szia.2ml susta az kurva sok egyszerre csak a mélekhatásokat erösited gondolok itt a vizesedésre meg a csöcsösödésre,nagyon hamar akarsz nölni de ezzel hibát kövecc el,max hjétfö 2ml deca 1ml susi ezt csinálhatod heti 3-szor de ennél töbet ne ezt már fenn leirtam miért.

gabesz

amerika
A felhasználó offline. Utoljára ennyivel ezelőtt volt elérhető: 1 hét 5 óra. Offline
Adagolás

Hallod az úgy jó mester ha hétfőn benyomok 2ml decát...kedden 2ml szuszta,,szerda megint 2ml deca

Vagy egyszerre a 4ml deca? az kicsit sok lenne,,,én am úgy csinálom ahogyan az első sorba leírtam:D

kösz haver:D

gabesz55
amerika

szivesen bármikor.jaj ne mondj már ieneket a töbiekröl.nekem azé jol esik

gabesz

amerika
gabesz55

jól van hallgatok rád haver,de csak azért,mert te vagy itt a legokosabb köztünk úgy látom!

amúgy a kajám is teljes rendben van,nem csak a porokon élek...csak gondoltam jobb ha ezt is tudod. amúgy kösz szépen mindent ha valami gondom bajom lesz,remélem még fordulhatok hozzád. további szép napot! cső haver!

gabesz55
amerika

huuuuu de régi susta iet 2-éve láttam utoljára de adtol még lehet jo.na szerintem heti 3-om susta és 2-ö deca mert ha ennél többet szursz az fölösleges nem fogsz joban nölni.

gabesz

amerika
Kösz már

Na szóval ezek vannak...és van mellé 12kg fehérje+1.2kg L-glutamine+amino5600 1000 szemes...

Te figyelj már akkor hány ampullát szúrjak be egy héten....melyikből mennyit? Köszi am ,hogy segítettél!

Csumi

gabesz55
amerika

csao.hát azt nem tudom megmondani hogy eredeti-e de a deca az 2-ö hét után kezd el tolni a susta 1-hét után de kevés az a 16 amp legalább még ennyit vegyél belöle,ja és sose lehecc biztos abba hogy franko a cucc vagy se mert rakhatnak bele propitol kezdve mindent egy biztos a susta gyulados fajta ebböl indulj ki.

gabesz

amerika
Mikor kezd el tolni?

Sziasztok! Én egy kisvárosi fene gyerek vagyok és elkeztem használni ezeket a kemény dolgokat!

Szóval ha lennétek olyan kedvesek és elmondanátok nekem hogy ezek az injekciós cuccok mikor kezdenek el hatni igazából?

16 ampulla sustanon 250 organon és 16 ampulla nandrolone decanoate norma van a birtokomba...igazából olyan helyen vettem,,,,ahol nem nagyon tehetik meg,,hogy átbaszanak,,,mert kereszbe lenyelik a ..aszt ha feltobja valaki őket a cucc miatt..hiszen a bolt jól működő és legális dolgokat adnak el...

Na de a lényeg! Eddig beszúrtam az első héten egy-egy ampulát! Ez a második hetem és most beszúrtam megint kettőt,,de még ma meg holnap megint beszúrok egy-egyet hogy meglegyen a 4 ampulla egy héten !! Szóval mindkettőből 2-2 ampulla ezek után! A végén meg megint egy-egy...

De mikor kezd ez el hatni? Tömeget tobni? ERőt?

Az erőt azt hiszem már érzem,,,de tömegen még minimálisan látszik,,

Köszi előre mindenkinek!!!!

borisz
A felhasználó offline. Utoljára ennyivel ezelőtt volt elérhető: 9 hét 4 nap. Offline
Szia!   Krissz HCG már nem

Szia!

Krissz HCG már nem nyomnak én javaslom a Zitazoniumot!

Az vissza állítja a spermaháztartásod és a tesztoszteron termelését a szerveterbe!

És nem hagyja hogy össze szakadj!

Én ezt javaslom!

helpme000
A felhasználó offline. Utoljára ennyivel ezelőtt volt elérhető: 6 hét 1 óra. Offline
 na az tök jo ha tiszta jött

na az tök jo ha tiszta jött fel.

haverom is ugy járt h nem tudta hol a határ és kicsit ellszált a súlyokkal 20-25kiloval többet nyomot fekve mint natur-ba és most fáj a könyöke meg a válla:s vigyázni kell csak nem mindenki fogadja meg a tanácsokat.:S

én is ki fogom hamarosan probálni a sustát majd irok h nekem mient hozott:)

2haverom is tolta mind aketten mondták h kegyetlen erőt hoz de az egyik srácnak nem hozott tul szálkásan , azt is mondják hogy ez alkat függő.

további jo testépítést mindenkinek:):):):D

borisz
A felhasználó offline. Utoljára ennyivel ezelőtt volt elérhető: 9 hét 4 nap. Offline
sustanon 250 és deca

Én 186 cm mags vagyok és 68 kg keztem az edzést!

Először csak sima tömegnővelő ment és aminó! Attól fel is jött 5 kg de ott be is álltam!

A szemeseket még nem szedtem de a Stanazolt kipróbálom majd!

Szóval a szurira tettem a voksom mert az tisztább!

Nem akartam túlásba esni mert inkább hosszabb ideig akartam, hogy megmaradjon a hatása! 12 ampulla sustanon 250 és 4 ampula decanoate vettem 2 ml!

sustanon 250 azt minden 7 en 1 ampulát szúrtam decából 2 hetente!

Az eredmény 78-79 kg és tiszta szálka! Nem vizesített annyira el persze jött fel víz is!

Mellékhatásról csak annyit, hogy kicsit ingerültebb voltam! A legjobban akkor éreztem a hatását, amikor a pulzusom olyan 170 fölé ment! Akkor éreztem, hogy magas zónában vagyok de mégis fáradságban nem!

Ez veszélyes mert ilyenkor megy a több súly és így lesznek az izületi bajok! Erre vigyázzni kell és tudni kell hogy hol a határ!

Nagyon jól be lehet durrani tőle!

12 ampulla min kell!

De a heti 2 az a lehjobb!

helpme000
A felhasználó offline. Utoljára ennyivel ezelőtt volt elérhető: 6 hét 1 óra. Offline
susi

csáó

engem az éérdekelne h a susta mennyire vizesit?

és hogy azzal mit tudok csinálni hogy repedek a mellem oldalsó részénél és a hónaljam hátsó részénél?:D

kenek én rá minden krémet de l*fasz csak elhalványodik edzésig azt utána megint vérvörös:s

köszia segitséget elöreis

gabesz55
Krissz

szivesen

gabesz

Krissz
Gabesz! Beszereztem

Gabesz!

Beszereztem mindent!

Köszönöm az eddigi segítséged!

Krissz
Nincs itt valami privát

Nincs itt valami privát üzenetes rész?

gabesz55
Krissz

szia.10mg-os mondom csináld ugy ahogy montam és jo lesz de ha mindenképp ugy akarod hogy utolso szurásnál az is jo én mindig igy csináltam csak azt mondom amit én is tapasztaltam.vegyél fel msn-re és mondom honnét vehecc!!

gabesz

Krissz
Gabesz

Hol  és hogy tudom beszerezni a Zitazoniumot és hány mg legyen "10mg, 20mg, 30mg vagy 40mg"?

A szúrás befejezése elött 1-2 héttel kezdjem el ezt szedni 30napig?

Csak azért kérdem, mert elvileg a cucc még pár hétig kitart hatásilag  az utolsó tűszúrás befejeztével és utána kéne a levezető?!

Vagy nem?

gabesz55
bigimidj

üdv neked!!!!

gabesz

gabesz55
Krissz

szia.no elsö körbe vegyél 10et 10et csak hogy meglássad hogy reagálsz,közbe csak akkor szedj proviront!! ha elkezdenél csöcsösödni,de addig ne.és 3 honapra tervezzed a kurád utána mehet a zita amikor 1-2 hét van hátra akkor kezd el szedni reggel este 1 20-30 napig és szépen hejreálsz amig a szereket nyomod ugy fog álni a cerka hogy huh.utána se lessz gond ha ugy csinállod ahogy montam.

gabesz

gabesz55
mammutka

szia.a zitazoniumnál nem kell több,ugykezd el majd szedni hogy a kurád meg tart és 1-2 hét van hátra mire a kox kiürül a szervezetböl addigra a zita is elkezd hatni 1 percig nem lesz gondod a pisztolyal.és nem fogsz össze esni ha ugy csinálod ahogy montam. ja ugy szedd hogy regel 1 este 1.

gabesz

Krissz
Okés! Akkor bízom a 

Ok Gabesz!

Akkor bízom a  hozzáértésedben!  ;)

Tehát a következő lenne a kúra szeptembertöl: Hétfő Susi, Szerde Testo Enantát, Péntek Susi!

Kérdések:

Mennyi Sustát vegyek?

Mennyi Enantátot vegyek?

Mit szedjek közbe "ha egyáltalán kell még valami"?

Hogy vezessem le "a végén miből mennyit"?

Zitazoniumot hol tudom beszerezni és mikortól szedjem és persze hogy szedjem???

A Proviront felejtsem is el teljesen, mert ugye csöcsösödni sem szeretnék!?

Most több nem jut eszembe! :)

Ja igen!

Eddig nem repedtem meg, talán ezután sem fogok!?

Mondjuk ez bőrfüggő, de Te megrepedtél?

Nem éreztél ettől a sok cucctól semmi belső fájdalmat vagy valami furcsaságot?

Cerka maradt a régi?

Na most elárasztottalak a kérdésekkel!

Várom a válaszaidat! :)

Még 10-15kgot szeretnék hízni a közeljövőben, persze nem zsírban,vizesedve és fedve!

Ha azt elértem, akkor már csak a szintentartásra szeretnék törekedni!

mammutka
A felhasználó offline. Utoljára ennyivel ezelőtt volt elérhető: 12 hét 5 nap. Offline
gabesz

Szia

Azt hiszem igazad van a trenbolonnal kapcs, igen erős szer, de mindemellett nagyon hatékony. Mondjuk szerintem a szuszi se bölcsibe való...:-)..Haveroktól szerzett info alapján inkább a vesére lehet káros, ezért általában 6 hétig nyomják max a kúrában, aztán leállnak vele, és váltanak másra. Az igaz h a máj nagyszerűen regenerálja önmagát, de sokan nem is tudják, hogy probléma van a májukkal, veséjükkel, és rákokszolnak...Én heti 2 öt nyomtam trenből, nagyon bevált...A nagyrutin szerintem nem nagy költség, és elég megbízható infót ad a szervezetünkről, sztem nem rossz dolog, bár igaz, h én parázok egy kissé... :-)

Te kúra után milyen kiegészítőket használsz?

Én most tribulust-kreatint nyomatok, de kipróbálom amit ajánlottál, a zitazoniumot helyreállításnak..

bigimidj
A felhasználó offline. Utoljára ennyivel ezelőtt volt elérhető: 13 hét 2 nap. Offline
hali

Üdv Mindenkinek..!

Köszönöm hogy köztetek lehetek..

gabesz55
Krissz

az a kép 1 éve készült rakok fel mostanit na azt nézd meg.amugy 30 éves vagyok és jopár éve foglalkozom testépitéssel meg szteroidokkal ugy hogy hidd el tudom miröl beszélek nyugodj meg!!

gabesz

Krissz
Hát Gabesz...... Most nem

Hát Gabesz......

Most nem rosszból.....egyszerűen csak megjegyezném, hogy azt hittem, valami vadabb és tapasztaltabb gyerek vagy!

Persze ettől még vághatod a témát "szteroidokat"!

Ettől függetlenül köszönöm a segítséged!;)

gabesz55
Krissz

hát barnásszöke de inkább barna. akiröl van nagyon közeli kép félmeztelen

gabesz

Wegadev ZRT. Minden jog fenntartva!