SUSTANON 250

121 válasz [Utolsó bejegyzés]
condemned22
condemned22 képe
Bejegyzések:

Tóth szilárd

ralf21
Bejegyzések:

Hidd el ha tudok használható infót prezentálni fogom....Boyrob 

Boyrob
Boyrob képe
Bejegyzések:

100% hogy megveszem, a héten le is akarom rendezni a megrendelést ha sikerül.

Zöld Danát tolom még 5 hétig, de közben már nyomnám a Decatest-400-at is 2ml / hét.

2db 10ml üveg akkor 10 hétre elég volna, vagy 1,66 ml és akkor 12 hétig elég.

Ha megveszem majd beszámolok róla, de látom van aki már tolja és hamarabb tud majd véleményt mondani.

steroid66
Bejegyzések:

UI: Kék thai danabol is van!

steroid66
Bejegyzések:

UI: Kék thai danabol is van!

steroid66
Bejegyzések:

Csatlakozom az elöttem szólóhoz!!! (HULK!)  ANDROPHARM=TOTÁLIS CSAPÁS A MÚLTRA!!! Andropharm elérhetöség= steroid66@freemail.hu 

Hulk1986
Hulk1986 képe
Bejegyzések:

Sziasztok!

Nekem nagyon bevált a Decates az Andropharrm-tól!!!!! Csupán heti 1,2 ml nyomtam azaz 240mg Deca- 240mg T.Enathate és nekem nagyon bevált.... 5kg plussz 7. hétnél tartok,  úgy, hogy nagyon figyelek a kajára... erő jött 15-20%-ot.... Nekem csak azért kellett, hogy kicsit megdobjon a kúra elején, mert megy a Boldenon is és jön a T.Propionate Stanozolol-al (mind Andropharm)!!!! Szóval én csak ajánlani tudom..... Nekem nem gyulladt(le is kopogom) egyetlen egyszer lilult be a beadás helye , de csak azért mert szerintem beüthettem.... Ennyi, csak ajánlani tudom!!!!

ralf21
Bejegyzések:

Nem nem zöld dana megy mellé..hanem kék..csinálja a dolgát...

A Decatestről még nem tudok nyilatkozni...Hülyeséget meg nem szeretnék beszélni...

Ahogyan használható információm lessz megírom... 

Hemlock
Bejegyzések:

Nem gyullad nincs vele gond ilyen téren?  

Elég jól hangzik ez a kúra. Zöld dana megy mellé?

ralf21
Bejegyzések:

Én most tolm...1,5-2 hét mulva tudok rola információval szolgálni...

Adagolás:2x1ml+30mg danabol...

Eddig 4 kg 

Hemlock
Bejegyzések:

Erre a decatest 400-ra én is kíváncsi lennék, csak kb nincs itt senki aki használta volna, ha netán rendelsz akkor mindenképp várom a tapasztalataidat. 

Most hogy akarod danabol mellé, vagy ha végeztél vele?

Boyrob
Boyrob képe
Bejegyzések:

A Sustanon helyett nézelődtem hogy mit kellene venni és lehet hogy bepróbálkozok az Andropharm féle Decatest-400-al.

http://andropharm.com/en/combined/decatest-400.html

A zöld Dana - Susta kúrám most van az 5. hetében (+5kg eddig), de a Sustát azt nem oltom tovább és most 10-12 hétig tolnám a Decatest-400-at.

Ha valakinek van róla esetleg infója azt megköszönném, én is be fogok róla számolni majd ha megveszem.

k74
Bejegyzések:

Viktorshop!

Iseeyou
Iseeyou képe
Bejegyzések:

honnan van? netről ?

k74
Bejegyzések:

Csövi.

Nálam rövid csövü van, nehezen törhető, sárga a  felirat nem lehet lekaparni! Tiszta sürű folyadék, BN630687XV sorszámú.

Na ez a kutya dobálós!

steroid66
Bejegyzések:

Még 1 kérdés,szerintetek melyik a jó organon susta? Van amelyiknek rövid a "teteje" és van amelyiknek hosszabb. Ki mit tolt és hogyan vált be?

steroid66
Bejegyzések:

Uraim.Elnézést,hogy beleugatok de ami susit én osztok nem volt rá panasz! A motyó andropharm-cégtöl származik.  9-10 e ft-ért adok egy 10milis ampeszt 250 mg/ml hatóanyag van benne. Olyanra szerintem(szerintem) nem kell halgatni aki még a dobozát sem látta. Csak halott ezt,azt......

Hemlock
Bejegyzések:

Én utána olvastam methil tesztóhoz híven közel se tapasztaltam olyan jeleket mint amiket írnak róla tömeget is alig hoz elleneben nekem a zöld dana 7kilót hozott már pár hét alatt ez a methil tesztóra nem igaz mer leginkább agressziót kell kiváltania ami nálam szintén nem jelentkezett, de akit érdekli az olvassa el az x-files metil tesztó részét és megtud mindent a szerről. 

Xfiles szerint így lehet megállapítani, hogy methil tesztó van-e benne:  A methil tesztoszteron tabletták egy részét nyelv alatt kell tartani- ezek kellemesen citromos ízükről könnyen felismerhetők!   

Ezt majd meg fogom próbálni én is és ha ilyet tapasztalok megírom.

Viszont abba egyetértek, hogy külföldön tényleg se híre se hamva semmit nem találtam róla a cobra labs is ilyen danabolt gyárt elvileg(aztán lehet nagy kamu ez is):

Iseeyou
Iseeyou képe
Bejegyzések:

Zöld dana is egy érdekes dolog , én nem osztom az észt róla   de vettem énis mikor megjelent

és aki már szedett jó methát az tudja hogy az nem az...   környező országokban nem is hallotak még róla ...  és tuti nem valami vegyész , gyógyszerész keveri ki mert akkor tudná a kötőanyagok arányát és nem porlana szét mire ide ér a tabletta , de ha szét morzsolod vagy a nyelved alá teszed pont olyan mint a methlytesto mellékhatásban és hatásba se produkált mást...  nyilván az is hat a sok embernek ..

egyébként még valahol azóta is megvan a maradék .. :)  olyan fasza volt 

k74
Bejegyzések:

Fasza susit vettem én is , de kutyát se lehet vele dobálni mert ahoz is túl kicsi. Negyedik hete tolom 60mg stanával szinte semmi .Kérdeztem is a Viktort hogy ilyenkor mi a helyzet, mert ugyebár ő csak kereskedik a motyóval és nem ő gyártja!? Elhajtott a faszra hogy mit képzelek ő nem árúl szart!! Vásároltam már nála zsírégetőt sibutramint, az se jó semmíre.Ami idáíg tuti volt az a testo depó galenikás. A szemes stana is kétséges ahogy itt olvasgatom, tehát hat termékből 1volt jó. Ez tök jó arány!!!! Próbáljon meg valaki a vendégkönyvbe írni negatív véleményt,érdekes módon nem jön össze! Tényleg csak két ember dícséri itt a forumon, meg ugye a zöld danaból ami mindenkinek jó.

Tehát kedves testépítő társaim, ezek után csak olyantól fogok vásárolni akinek a szemébe lehet nézni egy vásárlás után, bár tudom hogy az eggyáltalán nem garancia semmire, de arctalanúl észt osztani , és csak azt hajtogatni hogy mínőségi szteroidokat árulok című weboldal kevés lesz!

Hemlock
Bejegyzések:

Én susit nem is vennék már ilyen pakistánit meg alapból ami 1ml-s ampeszba van. 

Egyedül a thaigerpharmaba bízok szal ha venni fogok akkor olyat, de jó hogy leírtad abba is van átverés szal azt is csak olyat veszek meg amit tuti letudok ellenőrizni a honlapon. 

Az tévhitbe élt aki azt gondolta hogy viktornál nincs fake cucc mindenhol van, viszont a zöld danabolja az tuti jó mert nagyon sok a pozitív vélemény köztük nekem is, jövőhéten kezdem is a kúrámat vele. 

Többiek: Kidobhatjátok a kukába a fake susitokat kb mert semmire nem jó csak a danabol dolgozik a szervezetetekbe felesleges benyomni a fake susit. Vettetek volna inkább Thaigeres Su 350-et ha még heti 350mg ment volna az is sokkal többet ért volna mint hogy a semmi szar pakistáni.

Iseeyou
Iseeyou képe
Bejegyzések:

Tényleg azt hittétek hogy eretedi ? :S    Egy olyan embertől akit nem is ismertek ??? És nyilván nem azé csinálja a bizniszt hogy neked jó legyen...     neten egyetlen helyensem lehet eredeti cuccokat kapni ...   én már összevásároltam sokmindent mostanába   depot  3 félét szereztem  1 volt jó      genesist meg BD szinte mind fake   ami nem  dobozba van és nem kódós az szinte biztos kamú...   de abból is meg thaigerből is kaptam már olyat hogy a kód már ellenőrizve volt mikor beirtam ..  szóval a kód biztos eredeti volt meg az ampesz is de ami benne volt  az lehetett akármi , nem nagy ügyesség kell hozzá hogy kiszivd és  belerakj sima depot vagy valamit...  pl a  genesises metha régen a legdurvább volt  csak  magába eltoltam 300 szemet és kibaszott jó volt  , szeptemberben vettem 1 rakás szart ért..

stanazolt , danát , susit , trent    szinte biztos nem találtok neten jót .. jó esetben csak enanthát van a susiba vagy semmi  ... trenbe amit használtam boldenon volt ...   decába  egyetlen ami mostanába jó volt az a thaigeres old dexxa

methába a LaPharmas de abból épp 3-4 féle van  és abból 1 jó

Boyrob
Boyrob képe
Bejegyzések:

Nekem akkor már megvolt amikor írtad a fórumon, csak most Januárban kezdtem el a kúrát az ünnepek miatt.

Az én kúrámba is belerondít így, elég lett volna Danabolt vennem, a Susta árát meg tápkiegre költhettem volna.

crazer
Bejegyzések:

ANNYIRA idióták vagytok itt mindig olvasnátok vissza meg talán hallgatnátok az emberre én nekem is ezt a szart küldte olvassatok vissza első kúrám lett volna és jól el is baszta a szar Sustajaval... Ez ilyen.

optimus25
Bejegyzések:

,El lettem keseredve...az új hozzászólásokat olvasva...most akkor dobáljam ki a Viktortól vett Szuszikat:??Vagy tegyem a tojásrántotta alá???

Hemlock
Bejegyzések:

Akkor fake susit kaptál te is. Kevés a jó organonos susi a piacon mondjuk már többen panaszkodtak viktor susijára. 

Szal csak a danabol dolgozik nálad, felesleges is betolnod a susit...csak úgy tudnád tesztelni ha a danabolt nem szednéd.

Boyrob
Boyrob képe
Bejegyzések:

Igen a Zöld D-Anabollal együtt vettem Viktornál.

Amit linkeltem oldalt azon a bevizsgálás szerint a 4 tesztoszteronbol nem volt jelen semmi, magyarán olaj volt csak.

Nekem ugyanez a sorozatszámú van sajnos mint amiről ott írnak és fake. 630687XV

juicedmuscle.net/sites/default/files/images/KarachiJuiced.jpg

juicedmuscle.net/sites/default/files/images/Karachi.jpg

Hemlock
Bejegyzések:

Viktrotól vetted a sustát? 

Mer a zöld danabolt gondolom onnét.

Amúgy ha jó susi kell akkor a Thaigeressel szerintem nem fogsz mellé csak ugye az ára.

Boyrob
Boyrob képe
Bejegyzések:

Ajánlom figyelmedbe az alábbi linket, a srác bevizsgáltatta és fel is tette az eredményt.

http://juicedmuscle.net/content/counterfeited-fake-and-real-sustanon

Bár egyértelműen nem lehet megállapítani, pár órája már nézelődök a témában és leginkább azt lehet találni hogy Fake.

De figyelni kell az EXP feliratban az X-et hogy két egyenes vonalból áll vagy törve van, illetve a 250i.m vagy 250l.m.

A felirat lesatirozható e róla vagy sem.

Azért nézelődtem, mert én sem érzem hogy hatna, de a zöld Danabol az dolgozik és fejlődök töle, ügyes párosítás így...

Kicsit el vagyok keseredve, mert vettem egy kúrára valót (20 amp.) és a Danabolt ami sokkal olcsóbb volt és hat is, ez meg úgy tűnik felesleges pénzkidobás volt. 1 hónapja oltom.

ralf21
Bejegyzések:

Nekem Deca-hoz, a 21g-s jött be.Továbbá 5ml esfecsit használok ilyenekhez.

Ja és én személy szerint mással szivom fel..mint amivel beadom...igy tuti nem megy ki az éle.

norbi909
Bejegyzések:

hali!Tű és fecskendő mekkora legyen sustanonhoz,decához? hány G, hány cm, illetve fecskendő hány ml? köszi!

kenvelo
Bejegyzések:

Én 10 susit vettem NEM a Viktortól minden rendbe volt vele doboz tájékoztató ampulla minden mind a 10-et benyomtam közbe szedtem a La pahrmos metát ( na az dobott rendesen) a diler rá fogta arra hogy a susit érzem és nem a metát.
Gond azzal volt hogy metából meg ettem már 150 szemet komoly erőt hozott elkezdtem szúrni a susit közbe naploztam mindent és azt vettem észre hogy a susit semmit nem hozott a meta igen susi nulla :S
És mint írtam minden tuti volt doboz ampulla tájékoztató is ( csak a diler nem): 

"Ne csak edz, indulj háborúba!" 

lejmos
lejmos képe
Bejegyzések:

Sziasztok!Annyi lenne a krdésem,hogy 3 hete elkezdtem egy susta kúrát,zöld danabollal kombiba!ugy tervezem h a danabolt csak 6 hétig szedem,majd amikor elhagyom a szemest,heti 400mg decabolt hozzácsapok a heti 500mg sustához!Véleményeket kérnék!

14marton
Bejegyzések:

crazer

gondolom, hogy a sustat nem magaban nyomod, hanem mellette van valami igazan izom epito itt gondolok deca boldi winstrol tren..., mert magaban a teszto szart sem er, viszont kanosnak kanos kene legyel...

crazer
Bejegyzések:

Tisztában vagyok vele hogy sokan olvassák a fórumot és azzal is hogy rengeten dicsérik az árúját. Eszem ágában nincsen ezt vitatni és velem is korrekt volt végig hozzáértően válaszolt a kérdéseimre. Lehet velem van a probléma nemtudom. Azt tudom hogy nekem nem gyullad, nem erősödök tőle és nem növök és még kanosabb se lettem tőle. Megpróbálok egy másik szert alkalmazni hát ha nagyobb sikert érek el. 21 G-s tűt alkalmazok és 3,5 centi hosszút és hozzá értő szúrja. Kajámmal is minden rendben van. napi minimum 2 gramm fehérje / kg megvan de általában a 3 is. Sokáig tervezgettem ezt a kúrát nem vártam tőle olyan nagy csodát de rosszul érínt hogy nem érzem tőle amit kéne. Ki fogok próbálni egy Galenikás Testo kúrát remélem hozni fogja a várt hatást :)

Erös Ádám
Erös Ádám képe
Bejegyzések:

CRAZER GONDOLKOZZ SZERINTED HÁNY EMBER OLVASSA EZT A FORUMOT???  TÖBB EZER AZ BIZTOS!! NAMOST EZEK KÖZÜL HÁNYAN VESZNEK VELEM EGYÜTT RENDSZERESEN VIKTORTOL A NET LEGNAGYOBB ( ÉS LEGKORREKTEBB ) KERESKEDÖJÉTÖL SUSIT MIVEL AZ A LEGNÉPSZERÜBB TESTO A VILÁGON MEG A LEGJOBB ÖSSZETÉTELÜ IS? BIZTOS HOGY SOKAN.! TEHÁT A KÉRDÉS : NEKÜNK HAT???? MINDENKINEK???  MERT HA NEM HATNA BIZTOS HOGY SOKAN BEIRKÁLTAK VOLNA CSAKUGY MINT TE! NEKED NEM FURCSA? BIZTOS HOGY JOL ADOD BE? CSAK MERT SOKAN FOSNAK BEBASZNI A 3 CENTIS TÜT TÖVIG ÉS BENYOMKODJÁK 1 CENTIRE VAGY BÖR ALÁ MEG OLYAN IS VOLT ITT A FORUMON AKI ITTA A TRENBOLONT MONDTAM IS NEKI HOGY A LEGJOBB HA MEGCSINÁLJA KISFRÖCCSNEK... ÉN NEM AKAROM VÉDENI VAGY SZTÁROLNI VIKTORT DE AKKOR IS KIÁLLOK MELLETTE MERT TISZTELEM AZÉRT HOGY ÉVEK ÓTA KÉPES MINDENBÖL FOLYAMATOSAN HIBÁTLAN MINÖSÉGET BIZTOSITANI A VÁSÁRLÓINAK AMI UGYE A MAI SZARRÁ HAMISITOTT VILÁGBAN SZINTE LEHETETLEN NEM IS ÉRTEM HOGY CSINÁLJA DE LE A KALAPPAL AZ BIZTOS!  NÉZD MÁR MEG AZT A SUSIT JOBBAN SÜRÜ AZ OLAJ MINT A MÉZ TUDOD MIÉRT ? AZÁRT MERT 1 ML -BE BELKÉNYSZERITETTEK A VEYÉSZEK 250 MG TESZTOT UGYANIS AZ OLAJ TÖKMINDEGY HOGY MOGYORO VAGY SZÖLÖMAGOLAJ KURVA HIG EREDETILEG ÉS A HATOANYAG SÜRÜSITI BE NEKEM EZT VEGYÉSZ MONDTA TEHÁT MINÉL SÜRÜBB ANNÁL TÖBB BENNE A HATOANYAG ÉS EZ BIZTOS HOGY IGAZ MERT HA MEGNÉZEL EGY TESTO PROPIT AMI ÁLTALÁBAN 100 MG/ML AKKOR LÁTNI FOGOD HOGY HIG MINT A VIZ AZÉRT MERT CSAK 100 MG VAN BENNE VAGY HA MEGNÉZEL EGY 200 MG/ML TRENBOLONT SOKKAL SÜRÜBB MINT A 100 MG/ML SZINTÉN TREN TESTVÉRE UGYANATTOL A GYÁRTÓTOL DE EZ IGAZ A DECÁRA IS A DECABOL 250 MG PL. OLYAN SÜRÜ HOGY ALIG JÖN KI A SÁRGA 20 G TŰN VISZONT A NANDROLONNAK A PHENYLPROPIONAT VÁLTOZATA AMI EGY GYORS NANDROLON KIZÁROLAG 100 MG/ML KONCENTRÁCIOBAN KÉSZÜL AZ MEGINT CSAK HIG MINT A TESTO PROPI.  ÉN MÁR LÁTTAM FAKE SUSIT NA AZ IS OLYAN VOLT MINT A VIZ MEG AZ AMPULLA CSÖRE IS SOKKAL HOSSZABB VOLT!! AZTÁN HA MEGNÉZED A DOBOZÁT UTOLAG VAN RÁNYOMTATVA A LEJÁRATI DÁTUM IS AMI MEGINT CSAK AZT MUTATJA HOGY EREDETI  

crazer
Bejegyzések:

Te is ugyanezt a sorozatszámot nyomtad ?

Theoo
Bejegyzések:

Mondjuk a Viktor sem lát bele az ampullába......Ha kinézetre minden fasza, az összes azonosító is rendben van, akkor is lehet szar valami sajnos. A mai világban a hamisítók is egyre jobbak......... Így jártam én is a közelmúltban, nekem se volt jó a susta, pedig minden jónak nézett ki rajta. Ezt megszívtuk és kész. Sustából amúgy is nagyon sok a hamis, ezért ajánlották inkább az omnát. Bár már azt is ki tudja........

Szerintem hagyjad a fenébe ezt már, nem kell több mogyoró olaj a szervezetnek.

crazer
Bejegyzések:

Kedves Viktortól jött ugyebár. http://img3.fotos-hochladen.net/uploads/img0147qsu926v4l7.jpg

630687xv

Még gyulladni se gyulladt. Kanosabb se vagyok tőle csak amennyire szoktam is, semmi változás. Az a dúrva hogy itt sokan ajánlják a fórumon hát utána néztem jobban ennek a sorozat számnak Német országba is volt belőle meg egypár helyen írták hogy 6. után se semmi.

14marton
Bejegyzések:

Nem akarlak elszomoritani de annak kuka....

nem vagy kanosabb?

crazer
Bejegyzések:

Hát nemtudom akkor lehet fake. Nem jönnek a centik erőben se igazán veszem észre a fejlődést. végig nyomom a jövő hetet és ha azután se érzem akkor abba hagyom... Remélem azért csak hat, hisz a mindenki által dicsért embertől rendeltem :)

Theoo
Bejegyzések:

Ja. Ha eddig semmi, akkor fake........

14marton
Bejegyzések:

mar a masodik hetben kene erezned!

crazer
Bejegyzések:

Üdv. Sustanal 23 nap után kéne éreznem a cuccot dob már erőben meg pattanások jönnek ki ? heti 2 szúrásnál gondolom.

7 db ment be eddig !

lejmos
lejmos képe
Bejegyzések:
gabesz55
gabesz55 képe
Bejegyzések:

22-23G TÜ BÖVEN ELÉG

gabesz.

A lányok röpiznek a fiuk fociznak......a férfiak edzöterembe járnak!

Enderson
Bejegyzések:

Hát 24-25 az baromi vékony!:D Annyit nem tudok várni mire azon átmegy.... Fájdalom nekem nem gond. 18-assal is  simán benyomtam!:D

ricsi520
Bejegyzések:

Én 24-25 őst használok ígaz kúrva lassan megy be de nem fáj! Írtozom a tűtől de valahogy muszály! :D Átmegy rajta hiszen  nem szemcsés anyagról van szó!

Enderson
Bejegyzések:

Köszönöm! Meg is vettem ma a tűket. 22G-set vettem mert azt olvastam itt az oldalon hogy az elég vastag. Még régről maradt pár darab de az 18G-és. Hát az sokkal  vastagabb mint a 22G. Remélem azért átmegy ezen is a cucc. Ti hányasat szoktatok használni??

gabesz55
gabesz55 képe
Bejegyzések:

MEHET NYUGODTAN EGYBE

gabesz.

A lányok röpiznek a fiuk fociznak......a férfiak edzöterembe járnak!

ricsi520
Bejegyzések:

Mehet egyben!